Byte & returer

Vår returpolicy

Om du inte är nöjd med de mottagna produkterna kan du byta den på något av följande sätt:

Byte

Kontakta oss via vår mail [email protected] om retur (Se nedan) och gör redan ett nytt köp på önskad produkt.

Retur

Om produkten inte motsvarade dina förväntningar kan du returnera och få pengarna tillbaka. Kontakta oss inom 14 dagar från att du mottagit produkten och informera oss om att du önskar lämna tillbaka den. Kontakta oss på vår mail [email protected] .  Skicka sedan tillbaka produkten till oss spårbart eller lämna tillbaka produkten personligen i vår butik på följande adress: Märkesbutiken, Köpmansgatan 10, 26933 Båstad. 

Du som kund betalar själv för frakten och bär ansvar över att produkten kommer fram till oss. Vi rekommenderar dig att köpa spårbar och försäkrad frakt samt skickar till ombud, lägg till vår mail [email protected] som avisering. Du kan exmpelvis köpa frakten på postnords hemsida där du sedan kan välja om du vill skriva ut frakt-lappen hemma eller hos ditt ombud. Vi vill att du skickar ditt spårnings-nummer till oss på mail så att vi enkelt kan spåra och hämta ut paketet ifall problem skulle uppstå.

  • Skor samt smycken måste returneras i sin originalkartong som skall vara intakt då vi betraktar kartongen som en del av varan. Väskor måste returneras i tillhörande tygpåse, som skall vara intakt, då vi betraktar tygpåsen som en del av varan.
  •  Returnerade varor skall vara oanvända och i originalförpackning samt etiketter kvar på varan.
  • Observera att skor skall prövas på en matta för att förhindra slitage, om Ni vill returnera eller lämna tillbaka dem. Det är viktigt att sulorna på skorna är intakta. Baddräkter och bikiniunderdelar skall endast provas över underkläder.
  • Du kan även välja att lämna tillbaka din vara i butiken på Köpmansgatan 10, 26933 Båstad. 
  • Ni som kund är själv ansvarig för att returnera den varan ni inte önskar behålla, och även se till så att Er önskade returvara följer Märkesbutikens villkor för retur.


Återbetalning

Vårt mål är att hantera returen inom 7 arbetsdagar från att den mottagits på vårt lager. Summan återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats.