Returpolicy

Vår returpolicy

Har du ångrat ditt köp eller önskar du att byta storlek? Inga problem.

Om du inte är nöjd med din/dina mottagna produkt/er kan du byta den på något av följande sätt:

Kontakta oss på vår mail: [email protected] om retur (Se nedan) och gör redan ett nytt köp på önskad produkt.

Retur

Om produkten inte motsvarade dina förväntningar kan du returnera och få pengarna tillbaka. Kontakta oss inom 14 dagar från att du mottagit produkten och informera oss om att du önskar lämna tillbaka den. Du kontaktar oss på vår mail: [email protected] . Skicka sedan tillbaka produkten till oss spårbart eller lämna tillbaka produkten personligen i vår butik på följande adress: Märkesbutiken, Köpmansgatan 10, 26933 Båstad. 

Du som kund betalar själv för frakten och bär ansvar över att produkten kommer fram till oss. Vi rekommenderar dig att köpa spårbar och försäkrad frakt samt att du skickar till ombud, lägg till vår mail [email protected] som avisering. Du kan exmpelvis köpa frakten på postnords hemsida där du sedan kan välja om du vill skriva ut frakt-lappen hemma eller hos ditt ombud. Ifall att du vill att ditt ombud ska skriva ut fraktlappen till dig så ska du isåfall ta en bild på QR koden och scanna hos ombudet. Vi vill att du skickar ditt försändelse:id till oss på mail så att vi enkelt kan spåra och hämta ut paketet ifall ett problem skulle uppstå.

  • Skor och smycken måste returneras i sin originalkartong som skall vara intakt då vi betraktar kartongen som en del av varan. Väskor måste returneras i tillhörande tygpåse, som skall vara intakt, då vi betraktar tygpåsen som en del av varan.
  •  Returnerade varor skall vara oanvända och i originalförpackning samt etiketter kvar på varan.
  • Observera att skor skall prövas på en matta för att förhindra slitage, om du vill returnera dom. Det är viktigt att sulorna på skorna är intakta. Baddräkter och bikiniunderdelar skall endast provas över underkläder.
  • Du kan även välja att lämna tillbaka din vara i butiken på Köpmansgatan 10, 26933 Båstad. 
  • Du som kund är själv ansvarig för att returnera den varan du inte önskar behålla, och även se till så att din önskade returvara följer Märkesbutikens villkor vid retur.


Återbetalning

Vårt mål är att hantera returen inom 7 arbetsdagar från den dagen vi hämtat ut den. Summan återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats.