Ett familjeägt utflyktsmål på västkusten!

Där människor möts i unik miljö, skapar minnen och upplevelser samt sätter guldkant på veckans alla dagar , man tar med sig hem en påse fylld med lyxigt handplockade plagg med en känsla att få återkomma för den goda servicen !


Märkesbutiken har funnits sedan 1993 på bästa läge, ett stenkast från strand, hamn, restauranger och lyxiga hotel Skansen. 

Vi har öppet året runt och vårt vackra sekelskifteshus med detaljrika rum, kakelugnar och högt i tak är inredda med trevliga lounge platser och kaffebar.

Huset har varit i familjens ägo sedan 1995. På markplan shoppar man loss och en trappa upp finns det möjlighet att hyra ett vackert rum med utsikt över Båstadhamn och hav eller varför inte hela våningen.

Badrocken från Ralph Lauren är ett givet inslag i Båstad,  sommar som vinter. 

Båstad är underbart året om. Närheten till hav och vacker natur. 

Vi har många stammisar både lokalt men också runt om i Sverige som besöker vår butik. Hos oss är det lätt att trivas och butiken blir till en mötesplats där många kontakter knyts.

Då Båstad är lite av Sveriges St Tropez så har vi förmånen att serva internationella kunder från alla världens hörn.  Kändisar, idrottsmän, politiker ,kungligheter och Hollywoodskådisar, män och kvinnor som uppskattar kvalitet och älskar mode helt enkelt . Båstad är en destination där man gör Märkesbutiken till en självklar del av upplevelsen. Vi väljer våra exklusiva varumärken internationella som svenska med  stor omsorg.

                                                                                                                På bilden ovan gör vi ett Inköp hos Jacob Coën.

    

Vi arbetar aktivt med Instagram, Facebook samt vår webbshop, där kan ni följa alla nyheter som kommer in i butik,  vara med på inköpsresor och hålla er uppdaterade med vad som är på gång i butiken samt Båstad. 


Hela familjen är engagerad och vi har en lång historia i mode och retail branschen.  Vår inspiration  hittar vi på våra resor runt om i världen.

 Familjen som brinner för mode och att hitta det där lilla extra som blir en favorit år efter år men som också har blivit trendsättaren för sommarbåstad. 

För oss är fashion och mode en del av vårat DNA. 

Vi vet vad kläder kan göra så mycket för våra sinnen det är inte bara vackert att titta på utan spelar även en viktig roll för vårat välbefinnande. Mode är en utav byggstenarna för att må bra ett viktigt kriterium för att kunna nå högre mål och höjder samt göra ett bra jobb i skola och arbete! 

Bilden nedan är från Palexpo i Geneve när den nya Koenigsegg  Jesko lanserades.

En gång om året publicerar vi Märkesbutikenmagasin där vi rapporterar om de senaste trenderna,  vad som händer i Märkesbutiken och Båstad men också  intressanta  reportage om våra spännande kunder. 

 Några av våra mest uppskattade reportage har varit - kvinnorna bakom hästkrafterna Halldora von Koenigsegg och Cathatarina Brink.Varmt välkomna

 till oss på 

Märkesbutiken!