Köpvillkor

•    För att handla på  Markesbutiken.se måste du vara 18 år gammal. Är du yngre än 18 krävs målsmans godkännande.
 

•    Samtliga priser från den svenska sidan anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25 % moms.

 

•    Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser. Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella prisfel före och efter att beställningen är behandlad. Ev rekommendationer är endast rekommendationer utifrån personliga uppfattningar. Vi arbetar för att våra foton skall vara så representativa som möjligt och överensstämma med verkligheten. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. 
 

Alla försök till bedrägerier polisanmäls och Markesbutiken.se förbehåller sig rätten att häva köpet om bedrägeri befaras. Alla varor är Markesbutiken.se egendom till dess att full betalning kommit bolaget tillhanda. Markesbutiken.se och våra samarbetspartners. Dina kontaktuppgifter kommer aldrig säljas eller på annat vis spridas till tredje part utan ditt godkännande.

Alla varor som saluförs på Markesbutiken.se är godkända och får marknadsföras i Sverige. Lagerstatus uppdateras löpande manuellt, och vi reserverar oss för mindre avvikelser. Om varan ej kan levereras kontaktas kunden direkt via e-mail eller telefon.